Избeри според марка автомобил

Фирма "КИТ-93" е създадена през 1993 г. със седалище град София. За повече от 23 години фирмата се е утвърдила като една от водещите във вноса и продажбата на акумулатори.  Фирмата се занимава с внос, дистрибуция и продажба на акумулатори за мотори ,лодки,юпс,ATV детски коли и мотори, голф колички леки и товарни автомобили локомотиви."BANNER", "VARTA", "BAREN", "LOXA" " PANTHER  " " DYNAC " "ЕЛХИМ-ИСКРА" "INTACT" " EXIDE" " на едро и дребно.Директен вносител сме на стартерни устройства , зарядни и тестери за акумулатори от италианската фирма TELWIN и френската GYS    От 1994 г.сме  един от водещите дистрибутори на най-големия завод за производство на стартерни и тягови батерии "Елхим - Искра". Гаранция за високо качество на продукцията с марка "Искра" е действащата система по качество модел ISO 9001, която поддържа непрекъснат контрол върху качеството на използваните материали и цялостния технологичен процес.

Фирмата разполага с голямо разнообразие на акумулатори на водещи марки в този бранш както и наличност от над 2000 вида акумулатори.

От началото на 2010 г. "КИТ-93" официални вносители на ПОЛСКИТЕ акумулатори "LOXA" и Австрийските Baren  Това е завод който произвежда в момента повече от 1 000 000  акумулатори вече 30 години  а от 2015г    внасяме от Германия най-продаваните акумулатори PANTHER и VARTA, победители за най-добра марка акумулатори на АУТОМЕХАНИКА 2016г във Франкфурт.

 Фирмата ни разполага със собствен магазин от 100кв,м  с парко място за  клиентите. Стараем се да бъдем максимално полезни на нашите клиенти като предлагаме  безплатна проверка на акумулатора и зарядната система на автомобила преди и след зимният период.
При покупка от магазина смяната на акумулатора проверката на автомобила и заверката на гаранционната карта е безплатно.

Фирма КИТ-93 използва най-модерните уреди и зарядни за проверка, тестване и зареждане на акумулатори.

Извършваме доставка на акумулатори до адрес на клиента с включен монтаж и заверка на гаранционна карта на цена 12лв.