Избор на акумулатор по марка и модел

Акумулатори BANNER

i
Чрез развитата си дистрибуторска мрежа Баннер винаги усеща пулса на клиента - факт, който се цени не само от водещи автомобилни производители. Като фамилно предприятие трето поколение Баннер бележи последователен растеж, което гарантира най-висока сигурност и надеждност за клиента.

Чрез най-високото качество на ОЕ производител в много сегменти (автомобили, лодки, кари, повдигащи платформи и др.) и като опитен производител на захранващи и аварийни системи Баннер се радва на отлично име на международните пазари. При това компанията не смята да лежи на стари лаври - партньорите могат да разчитат на това, че Баннер работи последователно и според нуждите на клиентите върху непрекъснатото си подобрение.
Тези акумулатори позволяват на клиентите, които са особено чувствителни към цената, да навлязат в света на висококачествената марка Banner и да използват от супер-оборудване и супер-капацитет.
Всички модели
Този акумулатор предлага на потребителите повече сигурност, подобрена способност за пълно разреждане и по-лесно зареждане, пълно калциевата технология за повече стартерна мощност, защитата против изтичане "Двойно покритие" и подобрената защита срещу обратно възпламеняване.
Всички модели
Тези, които търсят адекватно и надеждно марково качество за своите товарни автомобили, могат да бъдат сигурни, че избирайки BUFFALO BULL са взели правилното решение.

Марков акумулатор с изпитано качество на Banner.
Всички модели
Това са доказани на практика, много мощни, стартерни акумулатори SHD* за съвременни товарни автомобили с висока нужда от електрическа енергия. Тези акумулатори осигуряват сигурно запалване, дори когато е необходимо да захранват голям брой електрически консуматори.

* SHD = Super Heavy Duty, за най-тежки и продължителни натоварвания.
Всички модели
Идеален акумулатор за всички тежкотоварни автомобили и специализирани машини. Конструиран е предцизно, така че да отговарят на високите изисквания спрямо акумулаторите на тежкотоварните автомобили и да работи безотказно и при най-трудните условия.
Всички модели
Изключителни акумулаторни батерии - перфектни в своята област на приложение и с високо качество. Те намират приложение не само като стартерни акумулаторни батерии, но също и в сигнални системи, соларни панели, електрически инвалидни колички и за стартиране на моторна лодка.
Всички модели

Продукти на промоция

Намаление на акумулатори VARTA и RECOR